30-05/02-06: Zwolle Unlimited

Een weekeindje uit? Met familie, vrienden en/of kinderen? Kom dan tijdens het Hemelvaartweekeinde naar Zwolle. Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag bruist de binnenstad van straattheater, kindervoorstellingen, concerten, verhalenvertellers, theaterroutes en een boekenmarkt en vinylmarkt. Festival Zwolle Unlimited is een feest voor cultuur- en theaterliefhebbers en liefhebbers van heerlijk eten en gezelligheid.

Het festivalthema is BitterZoet.
“Want als er zoet is, zal er bitter zijn. Als er bitter is, zal het zoete zichtbaarder zijn.” BitterSweet is afgeleid van het landelijk culturele thema 2019. "Rembrand En De Gouden Eeuw".

Zwolle Unliited 30-31 mei, 1 -2 juni

PLAATS Zwolle
LOCATIE Kasteel d’Aertrycke
WEBSITE www.tuinbeurzen.be
LINE UP torytelling, straattheater, dans rootsmuziek, literaire boekenmarkt en vinylmarkt.

LOCATIE

GOOISCH MUSIC

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar www.gooischmusic.nl

Maak kans op 2 tickets! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1. Vul het formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wilt deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.