06-07: UHM Festival

Uhm festival is een eendaags melodisch technofestival met dj's uit Barcelona, Ibiza en Nederland, een mini-hippie- en tweedehandsmarkt en een verscheidenheid aan Spaanse foodtrucks. Het is een festival voor alle leeftijden en gezinnen zijn meer dan welkom. Dreamcathers en door hippie beïnvloede afbeeldingen zijn een blikvanger, terwijl je op een van de vele ontspannende stoelen kunt gaan liggen onder het genot van verse cava of een glazen Rioja. De tweede editie vindt plaats op zaterdag 6 juli 2019.

PLAATS Assen
LOCATIE Havenkade
WEBSITE https://www.uhmintheheartof.com/
LINE UP REVIL B2B NENDIS
PRECURSOR
BLANKA
NATHAN OHM
YANA PAISLEY
lIVE REMIXED BY UHM

LOCATIE

GOOISCH MUSIC

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar www.gooischmusic.nl

Maak kans op 2 tickets! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1. Vul het formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wilt deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.