14-02/17-02: Tuin & Sfeer

Bezoek het grootste Noordelijke Tuinevent, Tuin&Sfeer van 14 t/m 17 februari 2019 in Martiniplaza Groningen. Hier vindt u veel inspiratie en informatie voor de tuin van uw dromen en het buitenleven. Geniet, ontdek en beleef!
U vindt er aangelegde tuinen in diverse ontwerpstijlen, voorjaarsbloeiers, de nieuwe collectie terrasmeubelen, nieuwe trends in bestrating, sierherkwerk, overkappingen, tuinhuisjes en blokhutten. Verwen uzelf tijdens op het Culiniarie Plein, ontdek de Eetbare Tuin en snuffel rond op het Tuin- en Woonfestival met mooie hebbedingetjes.
Dit jaar introduceren wij twee nieuwe pleinen:
Moestuinieren; een interactieve beleving waar bezoekers zich kunnen laten inspireren door de diversiteit van Moestuinieren! Specialisten op moestuin gebied presenteren hun producten en delen graag hun kennis, zodat echt íedereen kan beginnen met het kweken van je eigen eten!
Relaxen in de Tuin; Wellness, loungebanken, kabbelende waterornamenten, hangmatten, er zijn genoeg manieren om extra te kunnen ontspannen in je tuin! In 2019 introduceren wij dan ook het Themaplein: Relaxen in de Tuin.
Experts laten op ons zien hoe je deze buitenruimte ‘metamorfoseert’ tot een aangename en betoverende omgeving. Enkele kleine details en/of veranderingen kunnen volstaan om een totaal ander gevoel op te wekken . . . Relaxen!

Wilt u uw kennis over tuinieren verbreden? Elke dag zijn er doorlopende lezingen door deskundigen op tuingebied. Schuif aan en laat u inspireren in het Tuintheater!

Neem altijd een plattegrond of foto van uw tuin mee. Onze specialisten willen u graag van advies voorzien!

PLAATS Groningen
LOCATIE Martiniplaza
WEBSITE www.tuin-sfeerbeurs.nl
LINE UP Inspiratietuinen
Tuin- en woonfestival
Moestuinieren
Culinair
Relaxen in de tuin
Tuintheater

GOOISCH MUSIC

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar www.gooischmusic.nl

Maak kans op 2 tickets! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1. Vul het formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wilt deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.