22-06: Summer Of Dreams

Op Zaterdag 22 Juni , de 1e zaterdag van de zomer, zorgen we met Summer of Dreams voor een meer dan heerlijke Summer opening bij Breezze aan het Brielse meer!
Kom dansen & genieten bij Summer of Dreams Outdoor & Indoor, de ultieme start van jouw zomer !

Het terras van Breezze bouwen we om tot een knallende outdoor mainstage. Top Dj's & entertainment, een spectaculaire licht & laser show en een heerlijke zomervibe !
Musiekstijlen: Tech- Latin- Progressive- house & Edm
Locatie: Terras Breezze

Indoor: Guilty! Stage
De indoor stage bouwen we op met lekkerre zomerse tunes, de bekendste guilty pleasures en meest sexy sounds uit de 90s en 00s. Later op de avond gooien we het gas er nog even extra op en gaan we voor totale chaos, everybody will be guilty !
Muziekstijlen: Urban&reggaeton classics , Guilty Pleasures & harder styles.
Locatie: Feestzaal Breezze

PLAATS Vierpolders
LOCATIE Breeze
WEBSITE https://www.facebook.com/events/414621039289645/
LINE UP Mainstage (outdoor)
♡ D-RASHID
♡ GENAIRO NVILLA
♡ DES SANTOS
♡ ZIGGY
♡ KIM KAOS
♡ BLAEZINN
♡ SURE
♡ MARLLDEXX
♡ WEZZ
♡ MC: LA CRUZ
♡ DRUMS: SVENZINO

Guilty! Stage (indoor)
♡ DRVYBEZ
♡ TEMPO
♡ DA GOOFMAN
♡ JACKA
♡ CRMNL
♡ BOYSWTUNES
♡ FEEST DJ ROMANO

LOCATIE

GOOISCH MUSIC

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar www.gooischmusic.nl

Maak kans op 2 tickets! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1. Vul het formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wilt deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.