22-06: Pandorra Festival

Op zaterdag 22 juni we are coming OUTdoors en transformeren we het Julianapark tot een walhalla. In de 7 verschillende areas kun je los bij onze 2 stages INdora en OUTdora. Hiernaast is er genoeg te beleven: een lounge area voor de ‘chille’ festivalbezoeker, een silent disco met de beste views van het festival, een karaoke bar voor degenen met een (nog) onontdekt talent, voor de crea bea’s is er iets met scharen.. En nog veel meer!

Kortom: het leukste straight-friendly gay festival van Nederland!

PLAATS Utrecht
LOCATIE Julianapark
WEBSITE https://pann.nl/panndora-festival/
LINE UP OUTdora Stage
Famke Louise
Dio
Tabitha
Kav Verhouzer
Joe Stone
PANN DJ's: Helen | Dennis | Susanne | Robin | Erwin | Tim

INdora Stage
MISFIT Festival
Janey
ensuite Gayties & Nineties
Valentijn De Hingh
RUBBER

Glitch! Stage
PANN DJ's

LOCATIE

GOOISCH MUSIC

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar www.gooischmusic.nl

Maak kans op 2 tickets! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1. Vul het formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wilt deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.