19-07/28-07: Mega Kermis Uden

Van vrijdag 19 juli tot en met zondag 28 juli 2019 is het kermis in Uden. Ruim 90 attracties voor jong en oud staan opgesteld in het Udense centrum. Nationale en internationale toppers, veel familie- en kinderzaken en de 'Ujese' gezelligheid maken het geheel tot een waar spektakel.

Dit mag u niet missen. Graag tot ziens op de Udense Mega Kermis, de mooiste kermis van Nederland! Hartje zomer en Hartje Uden...Daar hoUDEN wij van

PLAATS Uden
LOCATIE Centrum
WEBSITE www.kermisuden.nl
LINE UP Kermismarkt, ladiesnight, pinkfriday, holidaykermis

LOCATIE

GOOISCH MUSIC

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar www.gooischmusic.nl

Maak kans op 2 tickets! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1. Vul het formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wilt deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.