27-07/28-07: Historisch Festival

Bezoek het grootste oldtimer tractoren festival van Europa! Het belooft een bijzondere 40e editie te worden, want er is dit jaar genoeg te beleven voor jong en oud. De leden van vereniging HMT stellen meer dan 2.000 oldtimer tractoren, 400 stationaire motoren, machines en gereedschappen worden tentoon! En er is meer… van de onderdelenmarkt voor de liefhebbers, de nostalgische kermis voor de kleintjes en een optreden van niemand minder dan WC Experience!

PLAATS Panningen
LOCATIE Ninnesweg
WEBSITE https://ihf-festival.nl/
LINE UP Demonstraties, feesttent, nostalgische kermis, muziek, oldtimersvezameling

LOCATIE

GOOISCH MUSIC

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar www.gooischmusic.nl

Maak kans op 2 tickets! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1. Vul het formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wilt deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.