U bevindt zich hier: UITGELICHTE EVENEMENTEN » 29-06: De Fusie

29-06: De Fusie

Maak je klaar om voor de tweede keer volop te genieten van het grootste studentenfestival van Leiden! Net zoals vorig jaar zal Festival de Fusie plaatsvinden tussen de hoge bomen op het zomerse terrein van het USC. Geniet van de leukste culturele acts op de cultuurstage of kom dansjes doen op de heerlijkste disco-, house- en classic hitjes! Kom daarna bij, door met je vrienden lekker te bankhangen op één van de vele chillhoekjes op het terrein. Verken de verschillende stages en laat je meenemen op een muzikaal en cultureel avontuur!

PLAATS Leiden
LOCATIE USC
WEBSITE https://www.festivaldefusie.nl/
LINE UP = MAINSTAGE =
> DJ Lau ft. Saxy R.
> Eddie Amore
> Jumelage
> BASH!
> Puur Classics DJ Team
> GERBEN

= PLATENBAKKER-STAGE =
> De Platenbakker
> Vaux
> Vader Jacob (Jacob Koster)
> Inferno Base
> TBA= CULTUURSTAGE =
> Jonne Laurien (Singer-Songwriter)
> ScribbLinn
> TBA

++++ FOOD & DRINKS ++++

> The Bostel Brothers
> Twist Ice Rolls
> Friettruck

LOCATIE

GOOISCH MUSIC

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar www.gooischmusic.nl

Maak kans op 2 tickets! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1. Vul het formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wilt deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.