08-06/09-06: Footprint Festival

Footprint Festival is ontstaan vanuit participatie en wil de bewustwording versterken met een festival in de stadse natuur.

Waan je een weekend lang in een magische omgeving. Volg bijzondere workshops, maak intieme wandelingen, raak geïnspireerd door een interessante lezing of laat je betoveren door de muziek. Soms verstild, soms in ongeremde ecstase. Maak verbinding met mooie mensen die om de wereld geven, net zoals jij. Met je voeten op de aarde en je neus in de frisse wind. Wij bereiden een moderne hutspot met een foefje duurzaamheid, een snufje bewustzijn en een flinke eetlepel inspiratie.
Op Footprint is het er allemaal. Ga je mee op avontuur?

PLAATS Den Haag
LOCATIE Pluk
WEBSITE https://www.footprintfestival.nl/
LINE UP Op Footprint is het er allemaal. Ben jij er ook?

LOCATIE

GOOISCH MUSIC

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar www.gooischmusic.nl

Maak kans op 2 tickets! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1. Vul het formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wilt deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.