U bevindt zich hier: HOMEPAGE / OVERZICHT » EVENEMENTEN

Mega Trucks Festival (NL) - 11 en 12-12 (AFGELAST)

​De zevende editie staat gepland op zaterdag 11 en zondag 12 december 2021. Dan zullen de Brabanthallen 's-Hertogenbosch weer in het teken van het grootste indoor truckfestival van de Benelux staan. Twee sfeervolle dagen, voor chauffeurs, hun gezin en een ieder die de transportsector een warm hart toedraagt. Indoor truckshow, demo’s, chauffeursmarkt en volop entertainment en kinderplezier. Ruim 35.000m2 vermaak, met voor elk wat wils. Op deze oppervlakte bieden wij een gezellig evenement voor het gehele gezin.

Presentatie truckmerken
Wie de Brabanthallen nadert, weet meteen waar het om gaat. Buiten staan al diverse kranen en vrachtwagens opgesteld. Via de Centrale Entreehal wandel je naar de Bedrijswagenhal en bezoek je de truckdealers. Maak een rondje over de gezellige chauffeursmarkt, hier kom je zeker nog een keertje terug. Voor een speciaal schaalmodel, accessoires, kleding of dat specifieke speeltje voor de kleine. Binnen en buiten vinden diverse chauffeurswedstrijden plaats. En de Brabanthallen staan klaar voor een koffie, gebak of een andere vertering.

Entertainment
Opnieuw zal RadioNL de muziekale invulling verzorgen. Vanaf het hoofdpodium verzorgen zij muziek, entertainment, spelletjes en zullen diverse artiesten optreden. De catering van de Brabanthallen draagt zorg voor de aanleg van een ruim horecaterras, waar verschillende versnapering verkrijgbaar zijn. De jonge bezoekers kunnen zich vermaken bij de kids corner, met o.a. een draaimolen en springkussen. Mammoet Store draagt zorg voor een heuse skelterbaan. Vereniging De Bouwsteen zorgt voor Lego bouwwedstrijden en er is een heuse mini kermis. Ook zullen leden van vereniging De Asfaltrockers een fraaie radiografische modelbaan aanleggen en hun stuurmanskunsten daar vertonen.

PLAATS Den Bosch
LOCATIE Brabanthallen
WEBSITE http://www.megatrucksfestival.nl/
OPENINGSTIJDEN 10 - 17 uur

LOCATIE

CLASSY RADIO

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar WWW.CLASSY.NL

Maak kans op 2 toegangskaarten! Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1: Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in en druk op versturen.
2: U ontvangt direct een e-mail (kijk eventueel in uw SPAM map)
3: U dient de e-mail te bevestigen door op bevestiingsknop in de e-mail te klikken. (hierdoor weten zeker weten dat het door u ingevoerde e-mail geldig is en kunnen we u altijd bereiken)
4: LET OP! Uw deelname is alleen geldig na bevestiging van de e-mail.
  (Uw e-mail wordt alleen gebruikt om u een persoonlijk bericht te sturen indien u heeft gewonnen en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief, maximaal 1 keer per week, en kan afgezegd worden in de footer)

EVENTS KOMENDE 30 DAGEN!