U bevindt zich hier: HOMEPAGE / OVERZICHT » EVENEMENTEN

Wintercircus Pallasso (NL) - 17-12 tm 09-01

Parkeerplaats P2 bij Sportiom/Stadion De Vliert vormt eind dit jaar het decor voor Wintercircus Pallasso presents: The Magical Winter Edition. Dat wordt een bruisend en magisch evenement voor iedereen: jong en oud, privé of zakelijk. Er kan van vrijdag 17 december tot en met zondag 9 januari 2022 genoten worden van een serie betoverende voorstellingen, in een programma vol sfeer en beleving, spanning, sensatie en humor. De organisatie is in handen van de bekende Pallasso Clowns.

Wintercircus Pallasso presents: The Magical Winter Edition biedt in de Brabantse provinciehoofdstad alle gelegenheid om het jaar 2021 bruisend af te sluiten of het nieuwe jaar 2022 knallend te beginnen voor jong en oud. De gerenommeerde Pallasso Clowns, de uit Boxtel afkomstige Erico en zijn collega Marcel, slaan hiervoor de handen ineen en daarmee krijgt Wintercircus Pallasso een brede Brabantse basis, die garant staat voor zowel sfeer als kwaliteit. Als het aan de organisatie ligt blijft het niet bij één editie maar word het traditie.
Kom naar de Brabantse provinciehoofdstad voor het enige echte Brabants wintercircus en geniet van de bourgondische gastvrijheid, die kenmerkende circussfeer en alles wat daarbij hoort én van een keur aan nationale en internationale artiesten. Treedt binnen in de wondere wereld van ‘Het Circus’: een beleving die zijn weerga niet kent.

The Magical Winter Edition verdient natuurlijk een passend decor. Dat is gevonden in een indrukwekkende theater circustent waar volop plek is om naar hartenlust te genieten.
Dromen waarmaken is ons doel, het publiek verblijden onze passie! Bij ons kijk je niet gewoon naar een show... Je beleeft die alsof je er middenin zit!

Wintercircus Pallasso: The Magical Winter Edition - dat moet je niet alleen zien, dat moet je beleven!

Privé en zakelijk
Wintercircus Pallasso presents: The Magical Winter Edition biedt zowel privé als zakelijk alle ingrediënten voor een onvergetelijke middag of avond. Het entertainmentprogramma is in bekwame handen bij Erico en Marcel. Dit doorgewinterde clownsduo weet niet alleen zelf het publiek steeds weer in lachen uit te laten barsten: Door hun jarenlange ervaringen in entertainment en de circusbranche hebben ze een enorm netwerk aan internationale collega-artiesten opgebouwd. Zo komen er acrobaten, jongleurs, dierenacts en tal van andere bijzondere en exclusieve top acts uit binnen- en buitenland naar Den Bosch.

Het spreekt voor zich dat The Magical Winter Edition voor bedrijven uit Den Bosch en wijde omgeving een ideale gelegenheid kan zijn om de jaarlijkse kerstbijeenkomst voor iedereen van jong tot oud of met het personeel de traditionele nieuwjaarsreceptie eens in een ander, aansprekend jasje te steken. terug te vinden op de website www.wintercircuspallasso.nl

PLAATS Den Bosch
LOCATIE Parkeerplaats P2 bij Sportiom/Stadion De Vliert
WEBSITE www.wintercircuspallasso.nl
OPENINGSTIJDEN https://www.wintercircuspallasso.nl/agenda

LOCATIE

CLASSY RADIO

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar WWW.CLASSY.NL

Maak kans op 2 toegangstickets

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1: Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in en druk op versturen.
2: U ontvangt direct een e-mail (kijk eventueel in uw SPAM map)
3: U dient de e-mail te bevestigen door op bevestiingsknop in de e-mail te klikken. (hierdoor weten zeker weten dat het door u ingevoerde e-mail geldig is en kunnen we u altijd bereiken)
4: LET OP! Uw deelname is alleen geldig na bevestiging van de e-mail.
  (Uw e-mail wordt alleen gebruikt om u een persoonlijk bericht te sturen indien u heeft gewonnen en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief, maximaal 1 keer per week, en kan afgezegd worden in de footer)

EVENTS KOMENDE 30 DAGEN!