U bevindt zich hier: HOMEPAGE / OVERZICHT » EVENEMENTEN

Caravana (NL) -26-01 tm 30-01

De ultieme kampeersfeer
Op Caravana begint de voorpret en kom je helemaal in de vakantiestemming! Tijdens een heerlijk dagje uit voor het hele gezin vind je alles wat je nodig hebt voor een topvakantie.

Caravana pakt uit
Met de laatste camper- en caravanprimeurs, demonstraties en workshops op het gebied van de nieuwste kampeertrends en met meer dan 200 campings uit heel Europa.

Alles voor je kampeervakantie
Vind je op de Caravana met ruim 400 exposanten op het gebied van campers en caravans, (voor)tenten, vouwwagens, kampeeraccessoires, campings en veel meer.

PLAATS Leeuwarden
LOCATIE WTC Expo
WEBSITE https://caravana.eu/
OPENINGSTIJDEN 10 - 17 uur

LOCATIE

CLASSY RADIO

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar WWW.CLASSY.NL

Maak kans op 2 toegangstickets

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1: Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in en druk op versturen.
2: U ontvangt direct een e-mail (kijk eventueel in uw SPAM map)
3: U dient de e-mail te bevestigen door op bevestiingsknop in de e-mail te klikken. (hierdoor weten zeker weten dat het door u ingevoerde e-mail geldig is en kunnen we u altijd bereiken)
4: LET OP! Uw deelname is alleen geldig na bevestiging van de e-mail.
  (Uw e-mail wordt alleen gebruikt om u een persoonlijk bericht te sturen indien u heeft gewonnen en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief, maximaal 1 keer per week, en kan afgezegd worden in de footer)

EVENTS KOMENDE 30 DAGEN!