15-06: Butterfly Beach Party

Er wacht een prachtige middag en avond op je! Kom dansen, loungen en genieten van wereldse muziek, heerlijk eten en een prachtige ambiance op het strand van natuurgebied de Heide.

Tijdens de Butterfly Beach Party komen er verschillende artiesten op twee podia optreden. Kun je dansen opDance Music, Caribbean Salsa en Bachata. Lekker loungen en chillen in de Oriental Shisha Lounge. En heerlijk genieten van Drums, shows en Brazilian vibes en nog véél méér!

PLAATS Heerenveen
LOCATIE De Dreef
WEBSITE https://www.butterflybeachparty.nl
LINE UP Er komen verschillende DJ’s naar de Butterfly Beach Party! ��

DJ Eeveezee heeft de eer om de Butterfly Beach Party 2019 te openen. Deze jonge DJ gaat een heerlijke opening verzorgen. Kom dus op tijd en geniet van je eerste drankje in het zonnetje, waar Eeveezee de deuntjes verzorgd!

DJ Andreas is al ruim 13 jaar een bekende verschijning op vele Latin feesten. Naast DJ is Andre ook fanatiek danser, deze combinatie zorgt voor de perfecte vibe op de dansvloer. Dat wordt gegarandeerd swingen!

LOCATIE

GOOISCH MUSIC

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar www.gooischmusic.nl

Maak kans op 2 tickets! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1. Vul het formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wilt deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.