01-03/03-03: Bikemotion

De beurs voor de sportieve fietser is Bikemotion die in de Jaarbeurs in Utrecht plaatsvindt. Bezoekers vinden er namelijk alles over fietsen, fietskleding, fietsaccessoires, fietsvakanties, sportvoeding, enzovoorts. Alle grote fietsmerken zijn aanwezig en bieden de bezoeker van Bikemotion informatie van A tot Z. Iedereen kan Bikemotion 2019 bezoeken

PLAATS Utrecht
LOCATIE Jaarbeurs
WEBSITE www.bikemotionbenelux.nl
LINE UP Alle grote fabrikanten en importeurs staan klaar om je de nieuwste trends en de beste tips op fietsgebied te tonen. Of je nu graag fietst op recreatief niveau in Nederland of juist fanatiek de bergen gaat opzoeken, Bikemotion is geschikt voor iedereen die fietsen een warm hart toedraagt. Uiteraard heb je de mogelijkheid om de nieuwste fietsmodellen als eerste te kunnen zien. Op het podium vinden diverse shows plaats, er is een speciale ladies night, theater, stuntshows, een werkplaats, enzovoorts. Ook kan je in het Bikefitting Lab je de ideale fietshouding laten aanmeten, je kunt je prestaties op fietsgebied laten meten en er is een mountainbike route. Er zijn maar liefst 600 merken te vinden in de vele stands. Bikemotion staat gepland voor vrijdag 1 tot en met zondag 3 maart 2019.

GOOISCH MUSIC

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar www.gooischmusic.nl

Maak kans op 2 tickets! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1. Vul het formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wilt deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.