Zandvoort - Ev Experience

​The Future is Electric!
Kom van vrijdag 2 tot en met zondag 4 oktober 2020 naar de EV Experience op Circuit Zandvoort en ervaar de mogelijkheden van elektrisch rijden!

Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 oktober is de EV Experience geopend voor zakelijke en private leaserijders, consumenten en EV Enthousiasts. Iedereen die geinteresseerd is in elektrisch rijden en in de toekomst de overstap wilt maken is van harte welkom.

Het net verbouwde pitgebouw van bijna 3.000m2 staat bol van de laatste innovaties, auto’s en toebehoren rondom EV’s. In de pitstraat staan de nieuwste EV’s volgeladen om een proefrit mee te maken.

In de Skyboxen boven het pitgebouw vind je workshops en kennissessies om je verder te helpen en te voorzien van de juiste informatie over alles wat erbij elektrisch rijden komt kijken.

In de Paddock Club vind je de meest interessante partijen van dit moment die je alles vertellen over hoe je bijvoorbeeld thuis het best kunt laden of welke laders je onderweg kunt gebruiken.

In de EV Fun Dome ervaar je de technologie van de auto’s. Hoe hard recupereert een auto als je het pedaal loslaat? Wanneer grijpt de techniek in als ik met 50km/h tegen mijn voorganger aan dreig te rijden? Allemaal vragen waar je in de praktijk antwoord op krijgt om jouw juiste EV te selecteren!

Waarom je de EV Experience niet wilt missen

  • Rij met de nieuwste EV’s
  • Test verschillende modellen
  • Rij zelf op het net verbouwde Formule 1 Circuit van Zandvoort
  • Loop 14 verschillende Pop Up Stores van diverse automerken binnen
PLAATS Zandvoort
LOCATIE Circuit Zandvoort
WEBSITE https://evexperience.nl/
OPENINGSTIJDEN Van donderdag 21 mei tot en met zondag 24 mei, van 10.00 uur tot 18.00 uur

LOCATIE

GOOISCH MUSIC

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar www.gooischmusic.nl

Maak kans op 2 tickets voor dit museum! Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1: Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in en druk op versturen.
2: U ontvangt direct een e-mail (kijk eventueel in uw SPAM map)
3: U dient de e-mail te bevestigen door op bevestiingsknop in de e-mail te klikken. (hierdoor weten zeker weten dat het door u ingevoerde e-mail geldig is en kunnen we u altijd bereiken)
4: LET OP! Uw deelname is alleen geldig na bevestiging van de e-mail.
  (Uw e-mail wordt alleen gebruikt om u een persoonlijk bericht te sturen indien u heeft gewonnen en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief, maximaal 1 keer per week, en kan afgezegd worden in de footer)