30-10/01-11 - Oldtimerbeurs Auto

​Ben jij op zoek naar nog wat onderdelen, documentatie of een ‘nieuwe’ oldtimer? Wil je verhalen ophalen over de mooie ritten en tijden? De Oldtimerbeurs Automobielen in 31 oktober en 1 november in Autotron ‘s-Hertogenbosch is daarvoor de uitgelezen plaats.

Ouderwets genieten van de mooiste voertuigen tijdens de Oldtimerbeurs Automobielen. Dat is natuurlijk waar iedere oldtimerliefhebber van droomt. Dit najaar kunt u weer heerlijk genieten van de enorme collectie voertuigen in Autotron .
Ook even wegdromen bij al het moois uit het verleden en heden, dan is een bezoek aan Autotron 's-Hertogenbosch op 31 oktober en 1 november zeker de moeite waard.
Ook als u op zoek bent naar gereedschappen, onderdelen een miniatuur of vakliteratuur voor uw eigen oldtimer is een bezoek aan de beursvloer zeker de moeite waard. De kans is groot dat u daar vindt wat u al jaren zoekt.

PLAATS Rosmalen
LOCATIE Autotron
WEBSITE https://oldtimerproducties.nl/oldtimerbeurs-automobielen/
OPENINGSTIJDEN 31 oktober en 1 november 2020
Geopend tussen 9.00 en 18.00 uur

LOCATIE

GOOISCH MUSIC

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar www.gooischmusic.nl

Maak kans op 2 tickets voor deze beurs! Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1: Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in en druk op versturen.
2: U ontvangt direct een e-mail (kijk eventueel in uw SPAM map)
3: U dient de e-mail te bevestigen door op bevestiingsknop in de e-mail te klikken. (hierdoor weten zeker weten dat het door u ingevoerde e-mail geldig is en kunnen we u altijd bereiken)
4: LET OP! Uw deelname is alleen geldig na bevestiging van de e-mail.
  (Uw e-mail wordt alleen gebruikt om u een persoonlijk bericht te sturen indien u heeft gewonnen en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief, maximaal 1 keer per week, en kan afgezegd worden in de footer)