Houten - Bigtwin Bikesshow

​De Bigtwin Bikeshow & Expo behoort sinds jaren tot de meest belangrijke custombike beurzen van Europa en is tevens de grootste van de Benelux.

Hoogtepunt van de beurs is de Bigtwin Bikeshow. Hierin staan een honderdtal meest fantastische eigenbouw motoren in de spotlights en strijden om de mooiste prijzen. Uiteraard zijn er ook stands en kramen met nieuwe- en gebruikte onderdelen, gereedschap, kleding, lifestyle en collectibles. De motorfietsimporteurs showen er hun nieuwste modellen.

De Bigtwin Bikeshow & Expo wordt in 2020 gehouden van 30 oktober t/m 1 november in Expo Houten.

PLAATS Houten
LOCATIE Expo
WEBSITE https://bigtwin.nl/bikeshow/
OPENINGSTIJDEN Op vrijdag kun je de beurs bezoeken van 10:30 tot 14:30 uur en van 14:30 tot 18:30 uur. Op zaterdag en zondag is dat van 9:30 tot 13:30 uur en van 13:30 tot 17:30 uur.

LOCATIE

GOOISCH MUSIC

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar www.gooischmusic.nl

Maak kans op 2 tickets voor deze beurs! Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1: Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in en druk op versturen.
2: U ontvangt direct een e-mail (kijk eventueel in uw SPAM map)
3: U dient de e-mail te bevestigen door op bevestiingsknop in de e-mail te klikken. (hierdoor weten zeker weten dat het door u ingevoerde e-mail geldig is en kunnen we u altijd bereiken)
4: LET OP! Uw deelname is alleen geldig na bevestiging van de e-mail.
  (Uw e-mail wordt alleen gebruikt om u een persoonlijk bericht te sturen indien u heeft gewonnen en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief, maximaal 1 keer per week, en kan afgezegd worden in de footer)