Frederiksoord - DVHN Herfstfair

​Najaarsfeest?”, horen we je denken. “Maar het is toch de LenteFair?” Ja en nee! Door de aanhoudende situatie rondom het coronavirus, wordt de LenteFair van Dagblad van het Noorden dit jaar eenmalig een herfstfeest. Opnieuw zoeken we de mooiste buitenlocatie van Drenthe op: de Tuinen in Frederiksoord.

Eenmalig dopen we de Lentefair om tot Herfstfair en vindt het plaats op 26 en 27 september. De Herfstfair is een najaarsfeest voor jong en oud waar je eindeloos kunt rondsnuffelen, shoppen en genieten van muziek, eten en activiteiten!

PLAATS Frederiksoord (Drenthe)
LOCATIE De Tuinen Frederiksoord
Majoor van Swietenlaan 1b
WEBSITE https://dvhnlentefair.nl/
OPENINGSTIJDEN Zaterdag 26 september: 10.00 – 17.00 uur
Zondag 27 september: 10.00 – 17.00 uur

LOCATIE

GOOISCH MUSIC

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar www.gooischmusic.nl

Maak kans op 2 tickets voor deze beurs! Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1: Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in en druk op versturen.
2: U ontvangt direct een e-mail (kijk eventueel in uw SPAM map)
3: U dient de e-mail te bevestigen door op bevestiingsknop in de e-mail te klikken. (hierdoor weten zeker weten dat het door u ingevoerde e-mail geldig is en kunnen we u altijd bereiken)
4: LET OP! Uw deelname is alleen geldig na bevestiging van de e-mail.
  (Uw e-mail wordt alleen gebruikt om u een persoonlijk bericht te sturen indien u heeft gewonnen en u ontvangt voortaan onze nieuwsbrief, maximaal 1 keer per week, en kan afgezegd worden in de footer)