U bevindt zich hier: UITGELICHTE EVENEMENTEN » 11-04: Kaaspop

11-04: Kaaspop

Na een zeer geslaagde eerste editie van KaasPop Alkmaar in 2019 zal er ook in 2020 weer een editie verschijnen van het gezelligste pop- & rockfestival van Alkmaar en omstreken. Op zaterdag 11 april 2020, tijdens het Paasweekend, treden de beste bands van Nederlandse bodem op van 13:00 tot 23:30 uur op het evenemententerrein aan de Olympiaweg in Alkmaar.

PLAATS Alkmaar
LOCATIE Olympiaweg
WEBSITE https://www.kaaspopalkmaar.nl/
LINE UP �� BLØF
�� Lange Frans & Baas B + band
�� Nederpop All Stars met Henk Westbroek (Het Goede Doel) & Erik Mesie (Toontje Lager)
�� Son Mieux
�� The Sting
�� Uncle Harry's Punch
�� En meer..

LOCATIE

GOOISCH MUSIC

De classy lifestyle-zender van Nederland. 24 uur per dag en 7 dagen in de week classy, soul, ibiza, smooth hits, afgewisseld met elk uur het laatste nationale en internationale nieuws, uittips, lifestylenieuws. Ga snel naar www.gooischmusic.nl

Maak kans op 2 tickets! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1. Vul het formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wilt deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief wilt ontvangen (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.